Kuopion Method Putkisto Pilates Studio - Eija Jokela
Kuopion Method Putkisto Pilates Studio - Eija Jokela
Pilates

Pilates on Joseph Pilateksen kehittämä 100 vuotta vanha kehonhallintamenetelmä joka opettaa kehon oikeaa käyttöä. Erityisesti Pilates vahvistaa selkärankaa ja ryhtiä ylläpitäviä lihaksia sekä vakauttaa lantion, rintakehän ja hartiakaaren asentoa. Kehosi keskustan eli vatsalihaskorsetin voima kasvaa ja samalla alaselän ja niska-hartianseudun kireydet ja kiputilat helpottavat.

Tule toteamaan mihin Pilateksen teho perustuu ja kuinka kehon toiminta muuttuu parempaan päin. Pilates - peruskurssi sopii kaikille, sen jälkeen voit jatkaa viikkotunneilla.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: 050-3837 411 (Eija) tai eija.jokela@frontera.fi


KURSSIT / Tammikuussa tulossa Pilates- ja Kasvojumppa-peruskurssit

TAMMIKUUN PILATES - PERUSKURSSI (129€) 

Keskiviikkona  3.1.24 klo 18 – 20, 

Keskiviikkona 10.1.24 klo 18.30 – 20 ja 

Torstaina  11.1.24 klo 18 – 19.30 sekä 

yhdelle viikkotunnille viikolla 3 (su14.1.- to18.1.24) 

Peruskurssilla käydään läpi Pilateksen perusasiat: keskivartalon tuki ja sen merkitys liikkeessä, lapatuki ja hartiakaari sekä niska-hartiaseudun vapaus, lantion hallinta ja jalkojen vapaat liikkeet sekä hengitys ja sen merkitys liikkeessä. Peruskurssin jälkeen jatkat viikkotunneilla saadaksesi liikkumiseesi vapauden, tasapainoisuuden ja hallinnan.

 

KASVOJUMPPA - PERUSKURSSI (44) 

Keskiviikkona  3.1.24 klo 17 – 17.45  ja 

Torstaina  11.1.24 klo 17– 17.45  

 

Kasvot ovat käyntikorttisi! Kasvot ovat kuin ikkuna - niistä näkyy terveytesi, ikäsi, mielialasi ja persoonallisuutesi. Vuosien varrella kasvot saattavat jäädä vaille aktiivista käyttöä, ja stressin lisääntyessä hymy voi muuttua poskilihasten jatkuvaksi kiristykseksi :) Kasvojumpan tavoitteena on saada pysyviä parannuksia kasvojesi lihastasapainoon, niska - hartiaseudun ja purulihasten jännityksiin sekä kokonaisryhtiisi ja terveyteesi. Kasvojumppa parantaa mm. niskan, pään, kasvojen ja ihon verenkiertoa, vapauttaa ääntä, auttaa poskiontelo ongelmissa ja helpottaa pään alueen särkyjä.

 

TARJOUS: MOLEMMAT KURSSIT YHT. 156€ 

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: 050-3837 411 (Eija) tai eija.jokela@frontera.fi
 
 
HUOM! epassi käy maksuvälineenä. Samoin Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelit sekä SmartumSaldo. Myös Edenred ja Eazybreak.
Kuopion Method Putkisto Pilates Studio - Eija Jokela
Toteutus: Mediatoimisto Crazy Mama